WUOC - bronse på langdistansen

Oppdatert med kart!

I dagens langdistanse i student-VM fikk jeg min første mesterskapsmedalje som senior. Mesterskapet arrangeres i Borlänge i Sverige, og er et universitetsmesterskap. Etter en litt rotete start, løp jeg bra i midten, men gjorde en større bom i slutten før jeg igjen løp bra de siste strekkene. I mål løp jeg inn til en, for meg, overraskenede 3.plass som skulle holde til en bronsemedalje tilslutt.

 

De to første postene ble det 30 sekunder og 60 sekunders tidstap, og på langstrekket til 3.post tapte jeg også en god del på nøling inn i posten. Terrenget var tungt med knehøy blåbærlyng og myrer, noe som gjorde at man måtte kjempe hele veien, og at det var lett å miste konsentrasjonen. Midtpartiet gikk mye bedre, men på det siste langstrekket klarte jeg å bomme inne i ringen av posten og tapte hele 2 minutter. I oppløpet var jeg derfor ikke fornøyd, men med mye og engasjert heiing forstod jeg at det kunne være bedre enn jeg trodde. Det var det, og jeg fikk beskjed om at jeg løp inn som nummer 3 og en mulig podieplass. Etter litt venting ble det klart at løpet holdt til bronse, overraskende, men veldig gøy!

 

Kine Hallan Steiwer løp også bra, og ble nummer 9. Bildet over viser jentelaget minus meg, og er et rent 88-lag! I morgen er det sprint på programmet her i Borlänge.

Bildet over viser Yury Tambasov, Hviterussland og Sävedalen, som løp inn til en sterk 7.plass!

 

Strekktider og resultater!

Kart med veivalg